2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Macskafogó 13:00

Sajtóklub

Sajtóklub - Iránytűként szolgál Orbán Viktor tusványosi beszéde + videó

Orbán Viktor Tusványoson elmondott beszédéről a Sajtóklub vendégei, Szabó László kommunikációs szakember, producer, Néző László a Magyar Nemzet főszerkesztője és Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője elmondták a véleményüket. A műsorvezető Gajdics Ottó volt.

  • Sajtóklub - Iránytűként szolgál Orbán Viktor tusványosi beszéde + videó

Az adásban Orbán Viktor Tusványoson elmondott július 27-ei beszédéről, illetve annak hazai és nemzetközi hatásáról fejtették ki véleményüket az adás vendégei.

Bencsik András többek között így fogalmazott: "Orbán Viktor mindig elment addig a határig, amíg el lehet menni a valóságértelmezésben és ábrázolásban. Most már tudjuk, hogy Tusnádfürdőn megy el a legmesszebb ezekben a bizonyos fokig filozófia, bizonyos fokig nemzetstratégiai elemzésekben."

Szabó László többek között arról beszélt a témával kapcsolatban, hogy Orbán Viktor beszédének tartalma nem is madártávlat, de műholdas magasság volt, amivel felemelkedett és ránézett az egész glóbuszra és mindabból a tudásból, ismeretanyagból és tapasztalatból, ami a rendelkezésére állt, alkotott egy képet és valóban nem tett szájkosarat a szájára, ami egyébként sem szokása."

Néző László rámutatott: "Orbán Viktor azt mondja, hogy a politika művészet és igaza is van. Ő olyan új színeket hoz a politikába nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon, megtanít minket új színekre, hogy másként nézzük a világot."

Gajdics Ottó kiemelte: "Ami nekem nagyon fontos volt, hogy Orbán Viktornak volt egy alternatív elképzelése ezzel az önfeladó európai politikával szemben, mégpedig az, hogy egy észak-déli, közép-európai alternatívát nyújtani a nyugat szerencsétlenkedésével szemben."

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyarország  a családok támogatásában hisz + videó

Magyarország a családok támogatásában hisz + videó

Európa nagy része a migráció támogatásával akarja megoldani a kontinens demográfiai problémáit, Magyarország ezzel szemben a családok támogatásában hisz - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a Pest vármegyei Kosdon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Cáfolja Vadai állításait az ügyészség, egy bűnöző adta ki magát állami vezetőnek + videó

Sajtóklub: Cáfolja Vadai állításait az ügyészség, egy bűnöző adta ki magát állami vezetőnek + videó

Vadai Ágnes kihallgatási jegyzőkönyvekből vett idézetekkel próbálta bizonyítani, hogy a korrupcióval gyanúsított óbudai polgármester, Kiss László ügyében koncepciós eljárás zajlik, amit egy állami vezető rendelt meg. Az ügyészség a DK által elmondottakat közleményben cáfolta. Vadai lyukra futásáról a Sajtóklub vendégei, Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Pindroch Tamás is elmondták a véleményüket.
Sajtóklub – Őrizetbe vették Kiss Lászlót, Óbuda polgármesterét + videó

Sajtóklub – Őrizetbe vették Kiss Lászlót, Óbuda polgármesterét + videó

Súlyos bűncselekménnyel gyanúsítják az óbudai polgármestert, Kiss Lászlót. A témáról a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket. Az adás vendégei Néző László a Magyar Nemzet főszerkesztője, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Gajdics Ottó újságíró voltak. A műsort M. Kovács Róbert vezette.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!