2024. 09. 29. Vasárnap Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Bayer show 23:55

Sajtóklub

Sajtóklub – Igazán „tökös gyerek” Magyar Péter, aki fejjel megy a falnak + videó

Vogel Evelin, Magyar Péter korábbi barátnője exkluzív interjút adott az Indexnek. Ő a harmadik nő, aki agresszióval vádolja Magyar Pétert. A témáról a Sajtóklub vendégei is elmondják a véleményüket a vasárnap esti adásban.

  • Sajtóklub – Igazán „tökös gyerek” Magyar Péter, aki fejjel megy a falnak + videó

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője úgy véli, a Magyar Péter rajongói tábor számára az agresszivitás az egyik legpozitívabb értéke Magyarnak. Hozzátette: ennek az embernek a legfőbb ismertetőjele az elképesztő agresszivitás.

Mindenre mindig agresszivitással, azonnali támadással válaszol (...) a tábora az erőt látja benne, de a tábor majd rájön, hogy ez egy bolond. komplett őrült, ha kell, nekimegy fejjel a kőfalnak

- tette hozzá. 

Annak a közel másfél millió embernek azt kellene belátnia, hogy immáron a harmadik hölgy adja ugyanazt a jellemrajzot. Egy végtelenül gátlástalan, erőszakos és csak is kizárólag önmagával foglalkozó nárcisztikus figuráról beszélünk

- jegyezte meg Gajdics Ottó újságíró. 

Szabó László, a Vogel Evelin-interjú kapcsán úgy fogalmazott, l

lassacskán az a helyzet, hogy megtehetjük a javaslatunkat a Magyar Pszichiátriai Társaságnak arra, hogy a következő éves vándorgyűlésüket, azt szenteljék a Magyar Péter-jelenség szakmai értékelésének, most már elég munició van hozzá.

Továbbá a tartalomból: 

  • Brüsszel nem akar segíteni, mert „túl jól” védekeztünk az árvíz ellen
  • Lépett az ügyészség: kezdeményezték magyar péter mentelmi jogának felfüggesztését
  • Orbán Viktor bemutatta a gazdasági semlegesség hét pontját
  • Közép- és kelet-európai miniszterek bírálják Mario Draghi jelentését

     

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!