2024. 09. 10. Kedd Nikolett, Hunor napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Sajtóklub

Sajtóklub - Faarccal síbolja a programokat Magyar Péter + videó

Magyar Péter a híveinek harmadik utas politikát ígért, de egyelőre nem mutatott fel mást, mint az eddig is porondon lévő politikai szereplőktől összelopkodott ötleteket. Minderről Néző László, Bencsik András és Szabó László is elmondják a véleményüket a vasárnap esti Sajtóklubban.

  • Sajtóklub - Faarccal síbolja a programokat Magyar Péter + videó

A Tisza Párt elnöke, Magyar Péter hol a bal-, hol pedig a jobboldal programjaiból szedeget össze ezt és azt. Legutóbb Hazaváró programot hirdetett a baloldal új messiása, de ez már egy meglévő kormányzati program.

Néző László, a Magyar Nemzet főszerkesztője szerint túl sok szó esik Magyar Péterről, ugyanis - mint fogalmazott - hogy, mi Magyar Péter programja, az a lőtéri kutyát sem érdekli, egyelőre ő semmiféle programot nem tud megvalósítani, hiszen nincs kormányon. 

Teljesen mindegy, hogy ő mit gondol a világról, ezekről a dolgokról, az maradjon az ő magánügye egyelőre

- tette hozzá. 

Továbbá a tartalomból: 

  • Jogi lépésekkel fenyegetőznek, ha közzéteszik az algériai bokszoló nemi tesztjeit
  • Utcai zavargások és migrációs válság Angliában
  • Szijjártó a Lukoil-ügyről: ha Brüsszel összejátszott Kijevvel, az olyan súlyú, ami példátlan
  • Brutális terrortámadásokat akadályoztak meg

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – Hazaérkeztek paralimpikonjaink  + videó

Radar – Hazaérkeztek paralimpikonjaink + videó

Vasárnap este kialudt a láng Párizsban, ezzel véget ért a XVII. paralimpia, a mozgássérült, látássérült és enyhe értelmi sérült sportolók legnagyobb sporteseménye. Ott jártunk a magyar paralimpiai csapat ünnepélyes fogadásán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Cáfolja Vadai állításait az ügyészség, egy bűnöző adta ki magát állami vezetőnek + videó

Sajtóklub: Cáfolja Vadai állításait az ügyészség, egy bűnöző adta ki magát állami vezetőnek + videó

Vadai Ágnes kihallgatási jegyzőkönyvekből vett idézetekkel próbálta bizonyítani, hogy a korrupcióval gyanúsított óbudai polgármester, Kiss László ügyében koncepciós eljárás zajlik, amit egy állami vezető rendelt meg. Az ügyészség a DK által elmondottakat közleményben cáfolta. Vadai lyukra futásáról a Sajtóklub vendégei, Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Pindroch Tamás is elmondták a véleményüket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!