2019. augusztus 25.,
vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Riasztás: Terrorista vagy a titkosszolgálat embere?

Hír TV

2019. április 2., kedd 20:49

Biankó útlevelek ezreit szerezték meg az ISIS egykori katonái. Hassan F. ügyvédje már készíti védence naplóját, hogy kiderüljön, mikor és merre járt a világban. A férfi tagadja, hogy bármi köze lenne a terrorszervezethez. A Hír TV Riasztás című műsorának stábja járt utána a részleteknek.

Húsz ember haláláért is felelős lehet a Budapesten őrizetbe vett Hassan F. Az ISIS hóhérjaként is emlegetik azt a szír férfit, akit a magyar hatóságok vettek őrizetbe. A 27 éves Hassan azt állítja nem terrorista, hanem a görög titkosszolgálatnak dolgozik.

Beismerő vallomást tett az a nő, akit a Jászalsószentgyörgyi darabolós gyilkossággal gyanúsít a rendőrség. A bűncselekményt Bécsben követte el a 27 éves nő, onnan Telekocsi szolgáltatással bőröndben szállította haza az elhunytat, a holttestet édesanyja segítségével rejtették el.

Legkorábban 20 év múlva szabadulhat az a férfi, aki 2017-ben rágyújtotta házát egy apára és három gyermekére. A család a vádlott mezőcsáti házában élt, de a két férfi sokat veszekedett, egy vita után az apa elzavarta a főbérlőt a házból, aki éjszaka visszament és tüzet gyújtott. Az épületből csak a két nagyobb gyerek tudott kimenekülni, az apa és másfél éves kislánya halálra égett. A bíróság a férfit aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó fegyház büntetésre ítélte.

Hogyan tudott két terhességet is eltitkolni az a sárkeresztúri nő, aki mindkét gyermekét is megölte közvetlenül a szülés után? A 23 éves nő a terhességet eltitkolta családja és barátja, László előtt. A vajúdás Zichyújfalun, párjai szüleinél kezdődött éjszaka. Rosszullétre hivatkozva kiment és a mellékhelységben megszülte, majd megfojtotta kislányát. A kihallgatása során ismerte be, hogy már korábban is végzett egy újszülött csecsemőjével. Letartóztatását a bíróság elrendelte.  

Trükkös autónepperek, visszafelé járó kilométerórák, pedig már a neten is lekérdezhetjük a megvásárolni kívánt gépkocsi adatait. Pár héttel ezelőtt a műsor beszámolt néhány autópiaci csodáról: arról, hogyan lesz egy hengerfejes autóból hibátlan gépjármű, 350 ezer lefutott km-ből 276 ezer. Azóta történt néhány pozitív fejlemény.

Riasztás! Egy belevaló csapat a bűn nyomában!

 

Hír Tv