2020. szeptember 28.,
hétfő, Vencel napja

Riasztás: A tűzzel elrejtett gyilkosság

2020. június 16., kedd 20:55

Halálra verte élettársát egy férfi Dombrádon. A 23 éves, drog és alkoholfüggő L. Csaba szinte minden nap súlyosan bántalmazta barátnőjét. Június elején olyan brutálisan, hogy a fiatal nő belehalt a sérüléseibe. A településen elterjedt a hír, hogy a nő babát várt, de ezt hivatalosan egyelőre senki sem erősítette meg. 

Akár 8-10 ezer eurót is elkérhetnek az embercsempészek azoktól, akik Szíriából próbálnak meg illegálisan eljutni Európába. Az embercsempészet manapság a szervezett bűnözés talán legjövedelmezőbb ága. Az utóbbi időben sok korábban drogcsempészettel, kereskedéssel foglalkozó bűnszervezet "váltott profilt" és tért át az emberek illegális "sétáltatására".

Piri néni 95 éves volt, így igazából senki sem lepődött meg azon, hogy egy nap elhunyt. A hatóságoknak azonban szemet szúrt valami a történetében, exhumálták a holttestét, és kiderült, az idős hölgy halála egyáltalán nem természetes okokból következett be. A vizsgálatok szerint az idős hölgyet rendszeresen mérgezték annak a családnak a tagjai, akik a rokonának mondták magukat. 

Május 16-án rejtélyes tűzesethez riasztották a hatóságokat a Komárom-Esztergom megyei Süttőn. Egy családi házban csaptak fel a lángok. A rendőrség már másnap közleményben jelezte, nem szokványos tűzről van szó, és emberölés miatt rendelt el nyomozást. Információink szerint a tűzoltók szúrásnyomokat találtak két összeégett testen, azaz elképzelhető, hogy a tűzzel álcázni vagy bebiztosítani akarták az ott lakók halálát.

Teljes adás:

HírTV