2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Híradó 15:00

Radar

Radar - Úton a negyedik ipari forradalom Kőbányán

Innovációs élményközpont nyílt Budapesten. Az ipari digitalizáció legújabb vívmányait szeretnék bemutatni mindazoknak, akik a jövő technológiájának fejlesztésében részt kívánnak venni. Jöjjenek velünk a CUBE-ba, ahol a digitalizáció és az élmény összekapcsolódik!

  • Radar - Úton a negyedik ipari forradalom Kőbányán

Miniatűr gyártósor, okos szerelőállomások, együttműködő robotok, digitális iker, hálózatba kapcsolt hidraulika és energiahatékony megoldások fémjelzik a ma gyártástechnológiáját.

A cég neve a háztartási gépek kapcsán lehet ismerős a laikus számára, azonban az iparban is meghatározó szerepet töltenek be. A hajtás -és vezérléstechnika vezető nemzetközi beszállítója most bemutatta mire is képes a modern gyártástechnológia, amit a CUBE névre keresztelt most megnyitott innovációs élményközpontjukban szemléltettek.

Ahogy mondják, a negyedik ipari forradalom vívmányait mindenkinek ismernie kell.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!