2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Radar

Radar: Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Víz nélkül nincs élet. De azt is biztosan mindenki tapasztalta már, hogy a rossz víz nagy gondokat is okozhat az egészségünkben. Azonban különösebb félelemre nincs okunk, hiszen a Nemzeti Népegészségügyi Központ minden évben nagyságrendileg 1 millió vizsgálatot végez annak érdekében, hogy ne legyen gond a minőséggel. Ettől függetlenül, nekünk is figyelnünk kell arra, hogy milyen az otthonunkba érkező víz.

  • Radar: Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!