2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Sporthírek 10:00

Radar

Radar - Nincs mentség a gyorshajtásra

Legalább 130 km/h-s sebességgel száguldott az a sofőr, aki a kettős szalagkorlátot átszakítva halálra gázolt egy kerékpárost néhány nappal ezelőtt.

  • Radar - Nincs mentség a gyorshajtásra

A rendőrség még vizsgálja az esetet. A riportunkban megszólaló szakemberek szerint a történtekre nincs mentség. Az eset a bűncselekmény kategóriájába tartozik.

Július 1-én éjjel ismét tragédiába torkollott egy ad hoc gyorsulás. Az Árpád-hídon, fittyet hányva a szabályokra és a következményekre, egy személyautó a szalagkorlátot átszakítva gázolt el egy szabályosan közlekedő kerékpárost.

Kiderült, hogy a gázoló rendszeresen részt vett legális gyorsulási versenyeken ezzel a gépkocsival. A Magyar Gyorsulási Szövetség elhatárolódik a történtektől.

A teljes riport:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!