2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Honvéd retró 2.

Következik:

Komment 06:00

Radar

Radar - Mézeskalácsokból nyílt kiállítás

Karácsonyi kiállítással készült Tóth Angelika kapuvári mézeskalácskészítő, melyet a Hegykői Csipkeházban lehetett megcsodálni. A bemutatón az érdeklődők megtekinthettek egy téli kis falucskát, Betlehemmel, templommal és mézeskalács házikókkal, fenyőfával és angyalokkal. A kiállított finomságok több héten át készültek.

  • Radar - Mézeskalácsokból nyílt kiállítás

Tóth Angelika már 12 éve foglalkozik mézeskalács készítéssel és most egy karácsonyi kiállítással és közös díszítéssel is készült az érdeklődőknek.

A két napos kiállítás a Hegykői Csipkeházban került bemutatásra. A helyszín sem véletlen, hiszen a höveji csipkék mellett nagyszerűen megférnek a gyönyörűen feldíszített téli finomságok.

A Karácsonyi kiállítás során megcsodálhatjuk a tér közepén helyet kapott Betlehemet, a templomot és a stilizált cukormázzal borított kis falut, mézeskalács házikókkal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!