2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Radar

Radar - Légpuska és sportpisztoly verseny

Baján a Honvédelmi Sportközpontban rendezték a Szemere Miklós meghívásos légpuska és sportpisztoly versenyt, mely az országos megméretés első állomása volt. A résztvevők felnőtt, ifjúsági és junior kategóriában, légpuskával és sportpisztollyal indulhattak.

  • Radar - Légpuska és sportpisztoly verseny

A versenyre amatőrök, és profik egyesületi tagok és egyesületen kívüliek is nevezhettek. Az indulók nagy része Bajáról és környékéről érkezett.

A verseny három korcsoportban felnőtt, ifjúsági és junior kategóriában légpuskával és sportpisztollyal zajlott.

Baján nagy hagyománya van a lövészetnek, a sportág a városban több mint 200 éves múltra tekint vissza

A központban a lövészet mellett a technikai és küzdő sportokat gyakorolhatnak az érdeklődők.

A verseny háromszintű megmérettetés. Kezdődik a háziversenyekkel, majd a területi selejtezőket követően az országos döntővel zárul.

A névadó Szemere Miklós, aki 1903-ban Pestszentlőrincen az első lővőházat építette hazánkban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Többtucatnyi bankrablás, sok év a rácsok mögött. A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila 12 éve szabadult, azóta keramikusként dolgozik és két kisgyermek apja. A Radarnak új könyvéről mesélt, amelyben életútjáról írt, egyfajta motivációs céllal. A férfi abban bízik, hogy története segíthet azokon, akik hasonlóan mélyről indultak az életben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!