2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Radar

Radar - Lassan halad az ellentámadás

Egy hónapja tart az ukrán ellentámadás, és bár a tervezettnél lassabban halad előre, nagy eredményekre számítanak. Erőteljesen fogynak az ukrán tartalékok, Oroszországnak pedig 1000 kilométert kell megvédenie. Az Egyesült Államok pedig kazettás bombákkal segítene, hogy megtörténjen a várt áttörés az ország dél-keleti részén.

  • Radar - Lassan halad az ellentámadás

Vlagyimir Putyin orosz elnök június 9-én közölte, hogy Ukrajna nagyszabású offenzívát indított az orosz hadsereg ellen.

Az Ukrán Fegyveres Erők által június 13-án közzétett videófelvételen tengerészgyalogosok egy csoportja látható, amint bevonulnak egy Donyeck megyei faluba, és azt hirdetik, hogy felszabadították az orosz erők alól.

Ezt követően több falu felszabadításáról is felvételeket tettek közzé internetes felületeken.

Az orosz védelmi minisztérium közlése szerint eközben óriási veszteségeket szenvedett az ukrán sereg, ezen a felvételen német gyártmányú Leopard harckocsik és amerikai gyártmányú Bradley harcjárművek láthatók orosz kézen.

Az Egyesült Államok és más szövetségesek hónapokon át építettek Ukrajnának egy úgynevezett "acélhegyet" fegyverekből, és kiképezték az ukrán erőket a kombinált fegyverkezési technikákra.

Azonban Oroszország is hónapokat töltött azzal, hogy védelmi állásokat ásott ki, aknákkal vette körül őket, és erősen felfegyverzett erődítményeket épített, amelyek lassúvá és véressé tették az előrenyomulást.

További epizódok

Radar - A szüreti időszak egyik veszélye

Radar - A szüreti időszak egyik veszélye

A mustgázzal kapcsolatos balesetek megelőzése érdekében szervezett gyakorlatot a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Egerben. 2023. szeptember 21.
Radar - Koreai kultúra az Erkelben

Radar - Koreai kultúra az Erkelben

A Nemzeti Gugak Központ előadóművészei tánccal, énekkel és hangszerekkel egy 90 perces előadás során engednek betekintést a koreai történelembe. Stábunk a főpróbán leste a meg a készülő produkciót. 2023. szeptember 21.
Radar - Szellem a fazékból

Radar - Szellem a fazékból

Húsz magyar író és költő étkezési szokásait és izgalmas gasztrotörténeteit ismerhetjük meg Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztőjének új, Szellem a fazékból című kötetéből. 2023. szeptember 21.

Legfrissebb híreink

Radar - Kincs a föld alatt

Radar - Kincs a föld alatt

A szarvasgomba sokféle földalatti gomba gyűjtőneve. Ritka és értékes csemegének számít a gasztronómiai különlegességek világában. A föld kenyere, ahogy egykor nevezték. Ulrich József és családja több mint 20 éve fedezték fel a föld alatt rejlő kincset.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Újabb rendőrgyilkosság

Radar - Újabb rendőrgyilkosság

A Terrorelhárítási központ egy előre eltervezett bűnügyi feladat miatt vonult a helyszínre. A férfi ekkor robbantotta fel magát, a másik áldozat a TEK egyik kommandósa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!