2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Radar

Radar - Kutyabűvölő egy mini édenkertben

Budapesten, Zuglóban az emeletes társasházak között Kovács Ádám létrehozott egy mini-édenkertet. A társasház hátsó udvarában egészen különleges madarakat tart, és ha ez nem volna elég a fiatalembert úgy hívják, hogy kutyabűvölő, hiszen a legvadabb négylábúakat is kezes báránnyá varázsolja.

  • Radar - Kutyabűvölő egy mini édenkertben

Budapest belvárosától negyed órára, Zuglóban vagyunk - mindenhol emeletes társasházak, igazi, városi környezet. Az egyik társasház azonban teljesen más... és ez már az utcáról is látszik.

A ház tövében apró vízesés, és egy kicsi tó bújik meg, amely tele van aranyhalakkal. Sejteni lehet, hogy az egyik lakásban állatszerető ember él.

Azt viszont nem lehet tudni, hogy mit rejt a hátsó udvar.

Kovács Ádám itt született, ebben a házban - tősgyökeres budapesti. Éppen az udvarban tartott állatait jön megetetni.

Nem akármilyen, és nem akármennyi állatot tart a társasház hátsó udvarában... Igazi, kicsi paradicsomot hozott itt létre.

Mindenkinek szemet szúr a szép nagy piros mellényű az aranyfácán kakas. Van még itt 8-10 nimfapapagáj, négy hullámos papagáj és énekes papagájok is. Az egyik papagájpár már tojásokat is rakott a kihelyezett odúk egyikében.

A lakásában pedig teknősök és akváriumok is vannak, ezen kívül pedig két kutyát is tart.

Az állatok is nagyon szeretik őt. A környezetében valahogy megnyugodnak. Ádám azt mondja, bizony, ő is nagyon sok mindent kap az állatoktól. 

Valamiért még az idegen kutyák is keresik ennek a különleges fiúnak a társaságát.

A többi kutyatulajdonos is úgy látja,hogy Ádám egészen egyedi képességekkel rendelkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

ORFK: több mint tizenkétezren érkeztek Ukrajnából szerdán

ORFK: több mint tizenkétezren érkeztek Ukrajnából szerdán

Az ukrán-magyar határszakaszon 6292-en léptek be Magyarországra szerdán, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5931-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-t.
Európa szellemi megszállása zajlik

Európa szellemi megszállása zajlik

Miért kellene elfogadnunk, hogy vallási jelképet és politikai üzenetet nem lehet a focipályákon viselni, ám a „szivárványzászló” ott lehet?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!