2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Radar

Radar – Különleges kameraállás az atlétikai világbajnokságon

Szombaton kezdődik hazánk eddigi legnagyobb sporteseménye, az atlétikai világbajnokság. Az előkészületek javában zajlanak, hétvégén megépült az a kábelkamera rendszer, amely a magasból mutatja majd a maratoni és a gyalogló versenyeket. Emellett meglepetés koncertekkel és látványos programokkal várják a szurkolókat.

  • Radar – Különleges kameraállás  az atlétikai világbajnokságon

Épül, szépül a Hősök tere, már állnak a kapuk és a lelátó a budapesti atlétikai világbajnokság utcai versenyszámaihoz. Szombaton 8 óra 50 perckor innen indul az első megméretés, a férfi 20 kilométeres gyaloglás.

Lánchíd, Alagút, Várkert bazár – csak néhány történelmi látványosság, amelyet megcsodálhatnak majd a televízió nézők. A képernyők elé nem kevesebb mint egy milliárd embert várnak. Egy 980 méter hosszú speciális kábelnek köszönhetően ráadásul egy különleges perspektívából láthatják mindezt.

Az utcai versenyszámokat ingyenesen tekintheti meg bárki. De nem csak ezért éri meg kilátogatni. Több szurkolói zóna kerül felállításra, ahol különféle attrakciókkal és játékokkal várják az érdeklődőket.

A világ harmadik legnagyobb sporteseményére hazánkon kívül immár 103 országból vásároltak jegyet. Az indulókat tekintve 202 országból 2187 atléta érkezik, így megdől a 2009-es berlini vb csúcsa. Hogy világrekord születik-e, kiderül, mindenesetre ezt is megízlelhetik a legbátrabbak.

A teljes riport:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!