2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Radar

Radar - Hírességek próbálhatták ki a Nemzeti Atlétikai Központ futópályáját

Egy hónappal a budapesti atlétikai világbajnokság rajtja előtt hírességek lepték el a vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központot, hogy 800 méteres síkfutásban mérjék össze tudásukat. Az ismertségek között volt sportoló és médiaszemélyiség is.

  • Radar - Hírességek próbálhatták ki a Nemzeti Atlétikai Központ futópályáját

800 méteres síkfutásra készülnek hazánk ismert személyiségei az új Nemzeti Atlétikai Központban, ahol már a finisben vannak az előkészületek a világbajnokságra. Jó hír, hogy számos jegy elkelt.

Az atlétikai világbajnokság rajtja már nagyon közel van és hogy mindenkiben tudatosuljon az esemény fontossága, ezért számos hírességet invitáltak meg a szervezők egy futásra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!