2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Radar

Radar - Házkutatás a pedagógiai asszisztensnél

A napokban fényre derült újabb gyermekmolesztálási ügy szintet lépett. Egyelőre, amennyiben nem az iskola tanulója az érintett gyerek, akkor erkölcsileg kérdőjelezhető csak meg B. Zsolt tette, de a nyomozás oda vezethet, hogy feltárulnak törvénysértést jelentő nyomok is. A pedagógiai asszisztens háza előtt kérdeztük a szomszédokat mennyire ismerik a házban lakó pedagógiai asszisztenst.

  • Radar - Házkutatás a pedagógiai asszisztensnél

A szülők felháborodása odáig vezetett, hogy - bár igyekezett kijátszani a törvények adta kiskapukat - mégis elképzelhető, hogy törvénybe ütközőt tehetett.

A Nemzeti Nyomozó Iroda házkutatást hajtott végre pénteken B. Zsolt lakásán.

Az érintett általános iskolába járó tanulók szülei kezdeményezésére derült fény az ügyre, és Tényi István feljelentése hatására indult meg a nyomozás.

A kilétüket felfedni nem kívánó szomszédok nem tudták hogy a férfihez miért járnak fel fiatalok a lakására.

A pedagógus-diák viszony egyértelműen szexuális visszaélést jelent, amit a törvény büntet. Ha ez bebizonyosodik a férfiról, akkor nagyobb büntetésre számíthat.

A magát az úgynevezett jogvédő szervezetek védencének beállító pedagógiai asszisztens a jogaival úgy tűnik nagyon is tisztában van.

A férfi 2018-ban a nyilvánosan fellelhető információk szerint éppen a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola dolgozott és 5–7. évfolyamosokkal foglalkozott. De médiatábort is szervezett, ahol azzal dicsekedett, hogy a foglalkozásokon kívül ahogy fogalmazott, élte a magánéletét a gyerekekkel. Hogy ez mit is jelen, arról majd az érintetteknek kell beszámolniuk a nyomozás során, ami még hónapokig eltarthat.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!