2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Házkutatást tartottak az iskolás fiúval szexelő pedagógiai asszisztens otthonában

A Magyar Nemzet információi szerint ma reggel kiszállt a gyomorforgató videóiról hírhedtté vált Krúdy általános iskola pedagógiai asszisztense lakására a rendőrség, ahol házkutatást tartottak.

  • Házkutatást tartottak az iskolás fiúval szexelő pedagógiai asszisztens otthonában

Házkutatást (az új Be. szerint kutatást) tartott péntek reggel a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens, a csaknem negyvenéves LMBTQ-aktivista férfi otthonában, aki állítása szerint egy tizenöt éves fiúval folytatott szexuális viszonyt – értesült a Magyar Nemzet

A lap úgy tudja, a férfitól különböző adathordozókat, telefont és számítógépet vittek el. Ismert, a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskolában dolgozó férfi a viszonyról és több botrányos dologról a közösségi médiába feltöltött videóin számolt be. A pedagógiai asszisztenst azóta felfüggesztették a munkahelyén. Az ügyben Tényi István szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése bűntette gyanúja miatt tett feljelentést.

Bite Zsoltnak az ügyeiről a PDSZ az égvilágon semmit sem tudott és én magam sem

ezt pedig már a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének ügyvivője mondta a HírTV-nek, miután Bite Zsolt azt állította: mögötte áll a PDSZ, a TASZ és a Helsinki bizottság.

A PDSZ álláspontja az, hogy kiskorúakkal és egyáltalán tanítványokkal, pedagógusnak szexuális kapcsolatot létesíteni tilos!

Nagy Erzsébet, a PDSZ ügyvivője azt is hozzátette: amennyiben Bite Zsoltról kiderül, hogy több vonatkozásban is emlegette a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetét és hivatkozott rájuk, úgy abban az esetben ők is megteszik a jogi lépéseket.

A HírTV megkereste az Országos Rendőrkapitányságot, hogy megtudja hogy áll az ügye. A rendőrség azt közölte: egyelőre nem nyilatkozhatnak.

Ne merjék propagálni ezt a fajta szexuális identitást!

A gyermekvédelmi törvényre égetőbb szükség van, mint valaha - erről pedig a KDNP országgyűlési képviselője beszélt a Napi Aktuálisban. Juhász Hajnalka szerint az, hogy Mark Angel személyében egy Magyarország ellenes LMBTQ aktivista került az Európai Parlament alelnöki pozíciójába, az annak a jele, hogy a valaha volt legnagyobb támadást fognak hazánk ellen indítani. Bite Zsolt botránya viszont azt mutatja, hogy a gyermekek testi, lelki és szellemi épségük védelme olyan cél, amiért a végsőkig kell küzdeni.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csárdi Antal elhagyja az LMP-t

Csárdi Antal elhagyja az LMP-t

Csárdi Antal távozik az LMP-ből írja a HVG-re hivatkozva a Mandiner. A lap értesülését az LMP megerősítette, a képviselő azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó az értesülést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!