2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Radar

Radar - Gyilkosság a gyülekezetben

Németországot az elmúlt években számos lövöldözés rázta meg. A legújabb csütörtök este történt Hamburgban egy Jehova tanúi vallási közösségben az istentisztelet végén. A támadás során négy férfi, két nő és egy 28 hetes magzat halt meg. Az áldozatok német állampolgárságúak, a nyolc sérült között pedig egy ugandai és egy ukrán állampolgár van.

  • Radar - Gyilkosság a gyülekezetben

A hamburgi rendőrség sajtótájékoztatóján elmondták, hogy az elkövető indítéka még ismeretlen, tettét pedig vélhetően egyedül követte el.

Az áldozatok között van négy 33 és 60 év közötti férfi és két nő, valamint egy hét hónapos meg nem született magzat is, akit az anyaméhben ért a lövés.

Sajnos nem példa nélküli az eset, az utóbbi időben megszaporodtak az erőszakos támadások Németországban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!