2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Radar

Radar - Exkluzív interjú Kubatov Gáborral

Európa Liga csoportelsőség és magyar bajnoki menetelés. Igazolás, politika és Szalai Ádám. Grupama Aréna vagy Puskás Stadion? Exkluzív interjút adott az FTC elnöke a Radarnak. Kubatov Gábor beszélt a labdarúgó-csapat őszi szerepléséről, arról, hol játszanák szívesen a következő hazai Európa Liga meccset, és elmondta véleményét a korcsolyázó Liu fivérek ügyéről is.

  • Radar - Exkluzív interjú Kubatov Gáborral

Bombaként robbant a hír, hogy az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó Liu testvérek kezdeményezték országváltásukat.

A sportolók távozása klubjukat a Ferencvárost is érzékenyen érintette. Kubatov Gábor az FTC elnöke a Radar című műsorunknak adott exkluzív interjúban reagált a történtekre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!