2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Honvéd retró 2. 11:00

Radar

Radar - Elmegyógyító Intézetben kezdi meg büntetését a rendőrgyilkos

A januári rendőrgyilkosság elkövetője az igazságügyi elemorvos szerint a cselekmény idején nem volt beszámítható, így kényszergyógykezelésére tettek indítványt.

  • Radar - Elmegyógyító Intézetben kezdi meg büntetését a rendőrgyilkos

Baumann Péter emlékére szóltak a szirénák január 13-án, a post humus főhadnagy előző éjszaka halt hősi halált intézkedés közben. Az egész országot megrázó rendőrgyilkosság nyomozását lezárta a Központi Nyomozó Főügyészség, és vádiratot nyújtott be a Fővárosi Törvényszékre, több hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt.

Mint ismert, ez év január 12-én este több bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy XI. kerületi társasházban őrjöng az egyik lakó. Két rendőri egységet küldtek a helyszínre, akik meg is találták az elkövető Sz. Szilárdot. A férfi eleinte együttműködő volt, felszólításra a nála lévő 17 cm-es tőrt is átadta az egyenruhásoknak.

Amikor meg akarták bilincselni, az elkövető a rendőrökre támadt, ütötte, rúgta őket, közben az időkapcsolós folyosóvilágítás is elsötétült. Ezt használta ki Sz. Szilárd, hogy visszaszerezze a korábban tőle elvett 17 centis tőrt. Dulakodás alakult ki, és nagyon rövid idő alatt mind a három rendőrt megszúrta. Egyikük sérülése a mellkasát érte és nem sokkal az után hősi halált halt.

A BRFK parancsnoki kivizsgálást folytatott, ami megállapította, hogy egyik helyszínen intézkedő rendőr sem felelős a tragédiáért.

A rendőrgyilkos a benyújtott vádirat szerint az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben azaz az IMEI-ben kezdheti majd meg büntetésének letöltését.

A teljes riport:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Háború Ukrajnában: Georg Spöttle nem hisz a németeknek + videó

Háború Ukrajnában: Georg Spöttle nem hisz a németeknek + videó

Oroszország potenciálisan változtathat nukleáris doktrínáján, ha az Egyesült Államok és szövetségesei eszkalációs lépései erre késztetik – közölte az orosz külügyminiszter-helyettes. Egyebek közt erről beszélt Háború Ukrajnában című műsorunkban Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!