2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Célpont 17:55

Radar

Radar - Elkerülheti a börtönt a buszsofőr

A Radar által megkérdezett szakértő szerint a bírói gyakorlat miatt akár felfüggesztett szabadságvesztést is kaphat az a sofőr, aki bent felejtett egy 4 éves kislányt egy buszban. A kislányt óvodába vitte a jármű, de senki sem vette észre, hogy nem szállt le a szomszéd faluban. Életveszélyes állapotban találtak rá, Inez a kórházban meghalt.

  • Radar - Elkerülheti a börtönt a buszsofőr

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!