2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Honvéd retró 2.

Következik:

Komment 06:00

Radar

Radar - Asszonnyal fel!

A feleségcipelés egy amatőr ritkán látott sportág. Igen, jól hallották ez egysportág, annak ellenére, hogy 1992-ben Finnországban viccnek indult. Lényege, hogy a férfiak egy akadálypályát, futva, nővel a nyakukban teljesítik. Az első helyezett jutalma a feleség súlyának megfelelő mennyiségű sör.

  • Radar - Asszonnyal fel!

A feleségcipelést többfajta stílusban is lehet űzni. Van a malachordó, avagy tűzoltófogásos vagy az észt-stílusú, ahol a feleség fejjel hátrafelé lóg le, lábaival tartva magát a férj nyakában.

Tápióbicskén már negyedik éve cipelheti feleségét versenykörülmények között az, aki szeretné. Az akadályok a Tápióbicskei pályán sokfélék és autentikusak.

Az mindenképpen megállapítható, hogy szórakoztató sportág, amelyet drámai pillanatok nem, de annál több nevetés övez. De itt is vannak alapvető kritériumok, akár egy házasságban.

Aki futna egy akadály kört az asszonnyal jövőre, azoknak most éppen egy évük maradt a gyakorlásra. Asszonnyal fel!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!