2021. február 24.,
szerda, Mátyás napja

Publi Cafe: Ha olyan jó lett volna minden 2010 előtt, akkor most nem a Fidesz-KDNP kormányozna

Hír TV

2020. október 28., szerda 20:50

Rákosista korszellemről beszélnek azok, akik egyfelől tényleg ismerhetik ezt a szellemet, másfelől a tömegbe lövettek 14 évvel ezelőtt, Orbán Viktor egy újabb csatát nyert a genderlobbi ellen és jövő héten elnököt választ az Egyesült Államok. Ezekkel a témákkal foglalkozott az eheti Publi Cafe. Trombitás Kristóf vendégei Kiszelly Zoltán politológus és Vágvölgyi Gergely a Vasarnap.hu főszerkesztője voltak.

Elsőként Varju László megnyilvánulásáról mondták el véleményüket a vendégek, Varju szerint ugyanis 2010 előtt sokkal könnyebb és sokkal jobb lehetőség volt mindenre.

"Nehéz értékelni Varju szavait. (...) Sikert akarnak csinálni a csapnivaló kormányzásukból. Ha olyan jó lett volna minden, akkor nem lenne most itt a Fidesz-KDNP"

– reagált elsőként Kiszelly Zoltán.

"Nehéz ezt higgadtan és tárgyilagosan kezelni. Felmegy az emberben a pumpa, amikor látja Varju rezzenéstelen arcát, miközben nyilatkozik." - mondta a bejátszót látva Vágvölgyi Gergely. 

 (…) Azt gondolom, az ellenzéknek most kellett volna megmutatnia, de vérszegényre sikerült a hétvégi tüntetés, nem tudták kihasználni az alkalmat arra, hogy erőt mutassanak a kormánnyal szemben. Az látszik, hogy a sodródás folytatódik az ellenzéki térfélen - mondta Kiszelly Zoltán

(...)Nálunk azok a sztárok beszélnek diktatúráról, akik annak az államnak a megrendeléseit veszik fel, amelyet támadnak - jegyezte meg a politológus.

A folytatásban Orbán Viktor újabb győzelméről is szó esett, mint ahogy az amerikai elnökválasztásról is. 

Teljes adás: 

Hír TV