2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Sok feladatot tartogat a következő időszak

Döntött az Európai Néppárt választmánya. Határozatlan időre, de marad a Fidesz felfüggesztése. A kérdés, hogy lesz-e valaha is az EPP teljes jogú tagja a magyar kormánypárt? Valamint mai témáink között szerepel még, hogy klímaköröket hozna létre a Momentum, amely már az Orbán-kormány leváltására készül. Mai két vendég: Kósa András, a Népszava újságírója és Néző László, a Mediaworks főszerkesztője.

  • Plusz-mínusz: Sok feladatot tartogat a következő időszak

Kósa András, a Népszava újságírója azt mondta ő is arra a következtetésre jutott, hogy előbb utóbb bekövetkezik a végjáték.

„Egy újságíró tudja magát korrigálni. Hozzánk is eljutottak olyan információk az elmúlt egy hétben, hogy – és erre egy finn parlamenti képviselő utalt is- ez a mostani állapot akár még egy évig is eltarthat. De ha nem is egy évig, az biztos, hogy a Fidesz és Orbán Viktor jelentős módon időt nyert és már tudjuk, aki időt nyer, életet nyer”

- mondta az újságíró. Néző László, a Mediaworks főszerkesztője szerint az Európai Néppárt és a Fidesz kapcsolatáról a magyar sajtóban és a külföldi sajtóban is elég sok fals információ jelent meg az elmúlt időszakban.

„Én azt hiszem, hogy az Európai Néppárt és a Fidesz is időt nyert és mind a kettejüknek időre van szüksége. (…) Ez egy olyan játszma, amiben mind a kettő nyerhet és veszíthet is”

- fogalmazott Néző László. A következő egy év nagyon sok feladatot tartogat a Néppártnak és a Fidesznek is, hiszen rengeteg olyan problémát kell megoldani, amelyet az előző EP és EB nem oldott meg.

Teljes beszélgetés:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!