2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Radar 23:30

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Létrejött egy meglehetősen amorf helyzet

Nem tetszik az ellenzéknek sem, hogy Karácsony Gergely közpénzből kampányol a fővárosban, Gyurcsány Ferenc szerint az ő múltja patyolat tiszta és elszámoltatták. Nagyon úgy tűnik, hogy jövőre 200 ezer forint lehet a minimálbér. A Plusz-mínusz vendégei Pulai András és Kovács András voltak.

  • Plusz-mínusz: Létrejött egy meglehetősen amorf helyzet

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!