2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Csupán mesterséges konfliktust igyekeznek a politikai napirendre tűzni

Hadjáratot hirdetett a Budapesten egyre több önkormányzat homlokzatán felvont szivárványos zászlók ellen a Mi hazánk Mozgalom. Novák Előd a budapesti városháza homlokzata után az újbudai önkormányzat épületéről is eltávolította az LMBTQ közösség szimbólumát.

  • Plusz-mínusz: Csupán mesterséges konfliktust igyekeznek a politikai napirendre tűzni

„A leghíresebb polgári engedetlenség, ami annak lett nevezve úgy emlékszem, hogy a kordonbontás volt, ezt csak így zárójelben jegyeztem meg. nem lepődtünk meg azon sem, hogy Karácsony Gergely kitűzte a szivárvány színű zászlót, de a politika koreográfiáját ismerve azon sem lepődtünk meg, hogy Novák Előd több helyről is ezeket leszedte”

- mondta Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa.

„Az lejött, hogy a Mi Hazáknak azt az egykori Jobbikos tábort meg kell szólítania. Tehát a Mi Hazánknak ez egy természetes reakciója erre a jelenségre. A balliberális oldal, Karácsony Gergelyék is egyfajta provokációnak szánják ezeket a zászlókitűzéseket. (…) Megnéztem barack Obama idején sem tűzték ki a Fehér Házra ezt a zászlót, pedig őt nem lehet azzal vádolni, hogy ne lenne liberális. (…) De az, hogy egy városházára, ne adj Isten egy Parlamentre kitűzzék ezt a zászlót, az nagyon ritka és a nemzeti lobogóval egy szinten kezelni nagyon sok kérdést felvet”

- fogalmazott Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!