2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Csak most jön az ellenzék számára a fekete leves

Összenőttek, akik összetartoztak – Schiffer András az LMP egykori elnöke kommentálta így azt, hogy megszületett a nagy ellenzéki összefogás 2022-re és fenyegetőznek az ellenzéki polgármesterek az iparűzési adó miatt.

  • Plusz-mínusz: Csak most jön az ellenzék számára a fekete leves

Egy új felmérés szerint, amit a Nézőpont Intézet készített, népszerűbb a Fidesz-KDNP az ellenzéki összefogásnál. Odalehet Gyurcsány Ferenc nagy terve, hogy 2022-ben megveri az ellenzék a Fideszt?

„Két év nagyon hosszú idő a politikában. Nagyon sok minden lehet és még nagyon az elején vagyunk ennek a szövetségkötésnek. Most jön az ellenzék számára a fekete leves, mi pedig lehet hátra fogunk dőlni egy kávéra. Mert most dől el majd, hogy a listán ki hova kerül, illetve lesznek előválasztások is”

- mondta a Figyelő főmunkatársa, Pindroch Tamás.

„Nagyon meglepett volna, ha a Nézőpont Intézet nem ezt hozta volna ki. Mint ahogy az is meglepett volna, ha a Záveczék nem azt hozták volna, amit, hogy az ellenzék 7%-al veri a Fideszt. Akkor sem lehetne erről beszélni, hogy milyen esélyekkel vág neki ez az ellenzéki vegyesvágott a 2022-es választásoknak, ha nem ilyen világot élnénk, mint most”

- fogalmazott Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettese.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!