2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Az Európai Néppárt teszteli a Fideszt, hogy meddig mehetnek el

Deutsch Tamást egyelőre nem zárta ki az Európai Néppárt frakciója, de számos jogában korlátozták, egyre jobban kiéleződik az Európai Parlament és a Tanács szembenállása és továbbra is megfélemlítik a kárpátaljai magyarságot az ukrán hatóságok. Többek között erről is elmondta véleményét a pénteki Plusz-mínusz két vitapartnere Nagy Attila Tibor, politikai elemző és Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet kutatója.

  • Plusz-mínusz: Az Európai Néppárt teszteli a Fideszt, hogy meddig mehetnek el

 

„Ez az egész ügy nem más, mint a tesztelése annak, hogy ha kizárnák a Fideszt a frakcióból annak milyen politikai következményei lennének”

-          mondta Nagy Ervin.

 

„Megalázó a Fidesz számára ez az egész ügy”

– véleményezte az eljárást Nagy Attila Tibor.

„ Az Európai Parlament határozata arról szól, hogy megpróbálják csökkenteni Orbán Viktor diplomáciai sikerét”

 – tette hozzá a politikai elemző.(…)

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Gyors helyzetjelentést adott ma Orbán Viktor Brüsszelből, amiből az derül ki, hogy arrafelé nem nagyon értenek a szép szóból. A miniszterelnök szerint ugyanis semmibe vették az európai emberek akaratát, és a baloldallal és a liberálisokkal összeállt Néppárt leosztotta az EU vezető pozícióit. Minderről a Vezércikk vendégei, Boros Bánk Levente, Bencsik András és Szabó László is elmondják a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!