2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Az emberek nem a stílus, hanem az eredmények alapján döntenek

Pozitív lett Donald Trump és felesége vírustesztje. Mindez két nappal azután derült ki, hogy véget ért az amerikai elnökválasztási kampány talán legszínvonaltalanabb televíziós vitája. Mindezek hogyan befolyásolhatják a kampányhajrát? Erről is szó esett, mint ahogy arról is, hogy az Európai Bizottságnak a héten nyilvánosságra hozott jogállamisági jelentése milyen következményekkel járhat Magyarországra nézve. A Plusz-mínusz vitapartnerei ezúttal Nagy Attila Tibor és Nagy Ervin voltak.

  • Plusz-mínusz: Az emberek nem a stílus, hanem az eredmények alapján döntenek

 

(..) Ez a stílus nem volt jellemző. Bár néhányszor 2016-ban előfordult – kezdte mondandóját Nagy Attila Tibor, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője a Trump - Biden televíziós vitájára utalva. Ez egy nagyon durva vita volt, érdekes lesz, hogyan alakul majd ezáltal a választás. Trump koronavírusos megbetegedése sem tudni, hogyan alakítja majd a választások végkimenetelét. 

A stílus nem befolyásolja a szavazás kimenetelét. Ha már itt tartunk Joe Biden-nek sem kellett a szomszédba mennie a személyeskedésért – reagált Nagy Ervin a hallottakra. A XXI. Század Intézet kutatója úgy látja:

túl a stíluson, az emberek nem ez alapján fognak dönteni, az emberek az eredmények alapján fognak dönteni.

A folytatásban a jogállamisági jelentésről is szót ejtettek, annak hátteréről és következményeiről sorakoztattak fel pro és kontra érveket.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!