2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Angliából még üzleti útra sem lehet jönni Magyarországra

Nagy-Britanniában egyre gyorsabban terjed a koronavírus, amelynek egy új variánsa is megjelent a szigetországban, ennek köszönhetően rengeteg ország repülési tilalmat jelentett be a britekkel szemben. Karácsony Gergely hajléktalanokat költöztet be Csepelre. Hosszú idő után újra kormánypárt lesz Romániában az RMDSZ. Többek között ezekről volt szó a mai Plusz-mínuszban, melyben Trombitás Kristóf műsorvezető vendégei Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője voltak.

  • Plusz-mínusz: Angliából még üzleti útra sem lehet jönni Magyarországra

„Hosszabb távon ennek milyen társadalmi hatásai lehetnek? Az emberek újra és újra azt látják, hogy bármilyen óvintézkedés van, bármilyen korlátozás is van, nem igazán enyhül vírusnak a hulláma”

- tette fel kérdését a műsor vendégeinek Trombitás Kristóf műsorvezető.

„Az elégedetlenség és a feszültség nyilván az, hogy ez mentálisan és lelkileg hogyan hat az emberekre és hogy meddig tarthatóak a pusztán chatelések vagy videókonferenciák. Ez valóban kérdőjeles. Inkább az az igazán érdekes, hogy a gazdaságra, a turizmusra, idegenforgalomra milyen hatása lesz mindennek, a sok-sok korlátozásnak. (…)”

- jegyezte meg Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa.

„(…) Fontos az, ugye amit Magyarországon is láthatunk, hogy jól átgondoltan, akár hosszú napokon, szakértőkkel, tudósokkal egyeztetve hoz meg a kormányzat döntéseket. Most a Szenteste kapcsán is, heteken át készült arra a kormány, mérlegelte azt, hogy milyen változtatást hozzon azon az éjszakán.”

- tette hozzá Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!