2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Amerikában kemény érdekek mozgathatták a kampány menetét

A Time szerint összeesküvés mentette meg az amerikai demokráciát, ahol úgy tűnik, a tech cégekből lassan önkormányzatok lesznek és a határon túliak szavazati jogán vitatkozik most az ellenzék. Ezek a Plusz-mínusz mai témái, Kis Kornélia vendégei pedig Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettese és Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa voltak.

  • Plusz-mínusz: Amerikában kemény érdekek mozgathatták a kampány menetét

"Mindenféleképpen érdekes volt ez a választás. (…) Donald Trump 2016-hoz képest 20 százalékkal bővítette szavazói bázisát és így is veszített. Ebben a média is benne van és a választások lebonyolítása is nagyban befolyásolta az eredményt." - reagált elsőként a témára Pindroch Tamás.

 A választási csalásnak nagyon sok helyen megvolt a lehetősége!

- tette hozzá a Figyelő főmunkatársa.

 Biztosat az ember nem tud.(…) Nyilván csalhattak.

- ezt már Szirmay Dávid mondta. 

"Amikor a világ vezető hatalmának sorsa dől el, ne gondoljuk azt, hogy itt szimplán csak egyszerű kampány stratégiák csaptak össze, itt kemény érdekek, cégek mozgathatták így vagy úgy a kampány menetét." - legalábbis a Blikk főszerkesztő-helyettese szerint. 

 A folytatásban egy ideig még a tengerentúlon maradtunk.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!