2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: A Néppártnak is fontosak a Fidesz szavazatai!

Levelet írt Orbán Viktor Manfred Webernek, a britek már megkezdhették a covid vírus elleni oltást és Gyurcsány Ferenc 14 pontos programot hirdetett, amelyben a határon túli magyarokért is aggódik. Ezeket a témákat beszélték át a Plusz-mínuszban a műsor vendégei, Kálmán Attila a 24.hu újságírója és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa.

  • Plusz-mínusz: A Néppártnak is fontosak a Fidesz szavazatai!

„Akkor megoldódik a probléma, ami már nagyjából egy éve húzódik, de az is lehet, hogy a belső feszültségek régebb óta tartanak – reagált elsőként a Figyelő főmunkatársa. Pindroch Tamás szerint csodálkoznak a baloldalon, hogy Orbán Viktor kezdeményez valamit ebben az ügyben, mert az egésznek olyan volt a hangulata, hogy az Orbán van beszorítva a sarokba és vár, hogy vajon a CDU miről dönt. (…) A németek fújják a passzát szelet Európában és a Néppártban. Szóval ez egy elővágás és ebbe a Néppárt bele is fog menni.”

 – legalábbis így látja Pindroch.

 „Én is úgy látom, hogy itt kialakult egy patthelyzet. Az, hogy megoldódik-e a feszültség az egy nagyon jó kérdés.”

– kezdte Kálmán Attila. A 24.hu újságírója nyilvánvalóan oldani kell a feszültséget a Néppárt és a Fidesz között.

"A Néppártnak is fontosak a Fidesz szavazatai"

– véli Pindroch Tamás. Ebben a 24.hu újságírója is egyetértett.

Elkezdődött a koronavírus elleni oltás Nagy-Britanniában, ez és Gyurcsány 14 pontos programja is terítékre került a folytatásban.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Nemzet: Még szurkolás közben is hazudozik Magyar Péter

Magyar Nemzet: Még szurkolás közben is hazudozik Magyar Péter

A Tisza Párt alelnöke most a szurkolók körében fotóztatja magát, azt mutatva, hogy ő nem a VIP-páholyok világában érzi jól magát. A valóság azonban az, hogy Magyar korábbi életét VIP-páholyokban és az annál is drágább skyboxokban töltötte.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!