2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Híradó 15:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: 2020 a koronavírus-járvány éve

Ahogyan azt az elmúlt időszakban már megszokhatták, ma is egy rendhagyó adással készültünk. Ezúttal a koronavírus–járvány kezeléséről, következményeiről, az ellenzék hozzáállásáról kérdezte Kis Kornélia műsorvezető mai vendégeit, Szirmay Dávidot, a Blikk főszerkesztő-helyettesét és Pindroch Tamást, a Figyelő főmunkatársát.

  • Plusz-mínusz: 2020 a koronavírus-járvány éve

 

„Ellenzékből ez egy win-win szituáció, ugyanis bármit mondhat az ellenzék képviselője bármire.”

- hangsúlyozta Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa.

„Bár azért az is bebizonyosodott, hogy bármit mondhat, de így is meg tudják magukat égetni, ótvar nagy hülyeséggel vagy hazugsággal.”

- tette hozzá Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettese.

„Így van.”

- értett egyet Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa.

Az ellenzék koronavírus okozta világjárványhoz való hozzáállása kapcsán, többek között az álmentős ügyek és a szakmaiatlan táblázatokat lobogtató ellenzéki politikusok is szóba kerültek Plusz-mínusz című műsorunk mai adásában:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!