2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Paletta

Paletta: Zempléni Fesztivál, immár 29-dik alkalommal

Tényleg medvét láttak a Normafánál vagy csak egy vaddisznó volt? Jön a 29-dik Zempléni Fesztivál és a János vitéz, de kicsit másképp. Ezek lesznek a szerdai Paletta témái.

  • Paletta: Zempléni Fesztivál, immár 29-dik alkalommal

Valóban medvét láttak a Normafánál, vagy csak egy vaddisznót? A témával kapcsolatban Szilágyi István, a Fehérkereszt Állatvédő Liga elnöke volt a Paletta vendége. A szakember szerint valószínűleg csak egy vaddisznó volt a fővárosiak kedvelt kirándulóhelyén. Hány medve él Magyarországon, hogyan kerülhetjük el a medvetámadást, hogyan viselkedjünk, ha medve közelébe kerülünk – többek között erre is választ kaptunk.

Idén augusztus 14-e és 23-a között rendezik meg a Zempléni Fesztivált az észak-magyarországi régió újfajta kulturális–turisztikai–gasztronómiai komplexitást kínáló, legnagyobb nyári rendezvénysorozatát. Az immár 29 éve töretlen népszerűségnek örvendő fesztivál titkáról Turjányi Miklós fesztiváligazgató beszélt.

Új változatban mutatkozik be a János vitéz, hogy hogyan arról Ferenczi György, Máté Péter-díjas szájharmonika-művész, énekes és Vári Bertalan Harangozó-díjas táncművész, koreográfus mesélt a Palettában.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hasfájós és sírós volt a csecsemő, apja csaknem halálra verte

Hasfájós és sírós volt a csecsemő, apja csaknem halálra verte

1 év 6 hónap – végrehajtásában 3 évre felfüggesztett – fogházbüntetésre ítélte a Tatabányai Törvényszék az a férfit, aki még 2021 őszén többször is olyan súlyosan bántalmazta néhány hónapos gyermekét, hogy a csecsemő életveszélyes állapotba került.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!