2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Paletta

Paletta: Vízilabda Európa-bajnokság egykor és ma

Február első hétfőjén elzarándokoltunk Csíksomlyóra, méghozzá vonattal. Sporttal folytattuk a Palettát végül egy 20 éves együttes születésnapi koncertjéről is beszámoltunk.

  • Paletta: Vízilabda Európa-bajnokság egykor és ma

 

2020-ban három több napos zarándokvonat indul Erdélybe, Lengyelországba és Bosznia-Hercegovinába. Az állam által támogatott eseményekről Budai László, a Misszió Tours Utazási Iroda ügyvezető igazgató és Soltész Miklós államtitkár beszélt a Palettában.

Egy fantasztikus sportteljesítménnyel folytatódott a műsor: múlt vasárnap a magyar férfi vízilabda válogatott Európa-bajnok lett a Duna Arénában. Az esemény érdemét csak emeli, hogy 21 év után sikerült a bravúr. A stúdióban Dr. Tóth Frank, kétszeres Európa-bajnok vízilabdázóval sztorizgatott Szani Roland jelenről és a múltról.

Micsoda 20 év volt – jubileumi nagykoncerttel ünnepel a Hiperkarma február 7-én. Bérczesi Robi énekes mesélt az elmúlt évekről, az idei fellépésekről és az új lemezről.

Teljes adás: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!