2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Paletta

Paletta: Változnak a menetrendek, az utasok javára

Több járat, kényelmesebb, gyorsabb eljutás és a környezettudatos utazás – így jellemezte Paletta című műsorunkban Kormányos László, a MÁV Start Zrt. szolgáltatásfejlesztési és értékesítési vezérigazgató-helyettese azt, hogy utasbarát fejlesztésekkel lépnek életbe az új vasúti- és buszmenetrendek december 13-án.

  • Paletta: Változnak a menetrendek, az utasok javára

Kormányos László elmondta, Budapest elővárosaiban, a megyeszékhelyeken, a megyékben és a nagyobb városokban a buszos vonalakon több busz lesz, sűrűbben és olcsóbban lesz elérhető, arra pedig különösen figyeltek, hogy a busz-vonat csatlakozások minden eddiginél sűrűbbek legyenek, a cél egyértelműen az, hogy a tömegközlekedést választó utasok minél hamarabb tudjanak eljutni az úticéljukhoz.

A vasút fronton a gyorsvonati pótjegyet, illetve az IC pótjegyet fokozatosan a fejlesztésekkel összefüggésben kivezetjük, ezáltal egy-egy regionális utazás 5-10-12 százalékkal is olcsóbb lesz – tette hozzá.

Hagyománya van hazánkban a sportlövészetnek

Hagyománya van hazánkban a sportlövészetnek. Korábban a Magyar Honvédség támogatta a versenyzőket, az utánpótlásokat. Az 1970-es és ’80-as években nagyon nagy volt a versenyzők száma és innen olyan nevek nőttek ki, akik világversenyeken tudtak szerepelni. A sportmenedzserekre hihetetlen nagy feladat hárul azzal, hogy a versenyzőknek megfelelő hátteret nyújtsanak.

A Paletta vendége volt Visnyei Balázs sportmenedzser és Hegyi Norbert magyar bajnok sportlövő.

Inspiráló színésznő díjat kapott Hollywoodban Goztola Kristina

Több nemzetközi elismerést kapott Goztola Kristina színésznő és Halmi Péter rendező Le Collier (A nyaklánc) című alkotása. A film főszereplőjét, Maiat Kristina alakítja. A történet szerint a gyönyörű olasz nő Párizsba érkezik. Esténként felolvas Michelnek, egy öreg vak embernek. Maia megtudja, hogy a férfi egy sokat érő nyakéket rejteget. A lány az ékszer megszállottja lesz. A film Maia lelki vívódásának szürreális képe. A kisjátékfilm műfaja: misztikus dráma, amelyben a vizualitás és a zene kap hangsúlyt.

Vendégünk volt Goztola Kristina színésznő,, producer és Halmi Péter rendező.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!