2024. 06. 26. Szerda János, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Paletta

Paletta: Szakmaszimulátor játék 3D-ben, önismereti tréning és generációkutató várja a fiatalokat

Virtuális kalandozás a szakmák világában - a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazó ingyenes pályaválasztási napot tart a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár. A rendhagyó, interaktív, virtuális- és 3D-megoldásokat is alkalmazó pályaválasztási napon a VR-technológiának köszönhetően a virtuális valóságban ki is próbálhatnak a diákok egy-egy szakterületet: például egy virtuális konyhában séfként vagy egy autószerelő műhelyben fényezőként, esetleg magasban dolgozó tetőfedőként. A programról részletesen beszélt Dippold Péter, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtárának igazgatója a Hír TV Paletta című műsorában.

  • Paletta: Szakmaszimulátor játék 3D-ben, önismereti tréning és generációkutató várja a fiatalokat

Újra a színpadon hazánk egyik legsikeresebb és legsokoldalúbb dalszerző-szövegírója, Johnny K Palmer, méghozzá a Margitszigeti fák című dallal. Ehhez pedig egy olimpikonokkal teli klip is kapcsolódik, amely május 30-án, a dalszerző-szövegíró-énekes születésnapján jelenik meg. A sportrovatban Johnny K. Palmer és Szilágyi Vilmos, testépítő.

A Szabadtéri Színházak Szövetsége hivatalosan is megnyitotta az idei nyári színházi évadot és ismertette a nyári színházak programkínálatát. Az eseményen átadásra került a szövetség által alapított Gedeon József Amfiteátrum díj is, a 2019. évi díjazott pedig: Vidnyánszky Attila. A nyári színházi évadról részletesen Vasvári Csaba, a Szentendrei Teátrum igazgatója és Pócza Zoltán a Szabadtéri Színházak Szövetségének elnöke beszélt a Palettában.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!