2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 15:10

Paletta

Paletta: Raktárkoncertre készül a Bikini Együttes

Népművészeti fesztivál, egy ifjú díjugrató tehetség és a Bikini Együttes raktárkoncertje voltak a mai Paletta témái.

  • Paletta: Raktárkoncertre készül a Bikini Együttes

Megtartják a Bőköz Fesztivált

Bőköz Fesztivál, immáron ötödik alkalommal, szeptember 3-6. A fesztivál művészeti vezetője, Sipos Ferenc beszélt a fesztivál létrejöttének alap ötletéről és magáról az eseményről.

Jármy Vince a legújabb díjugrató tehetség

Kétszer is megnyerte idén a magyarországi legnehezebb, 150 cm magasságra kiírt versenyszámot Bábolnán és Budapesten Jármy Vince díjugrató. A lovak, a sport, valamint a versenyzés szeretetéről is beszélt az ifjú tehetség.

Raktárkoncertre készül a Bikini Együttes

Szeptember 11-én raktárkoncertet tart a Bikini Együttes. Németh Alajos, Máté Péter-díjas zeneszerző, producer, a Bikini Együttes tagja mesélt a koronavírusról, a zenekar fellépéseire gyakorolt hatásáról, valamint a zenekar mérföldköveiről.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!