2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:50

Paletta

Paletta: Különleges virtuális séták a Műcsarnokban

  • Paletta: Különleges virtuális séták a Műcsarnokban

Különleges virtuális séták a Műcsarnokban

Kondor-Szilágyi Mária, a Műcsarnok vezető kurátora beszélt arról, hogy a pandémia időszaka hogyan nehezíti meg a helyzetüket és hogyan igyekeztek mindezt az online térbe való átemeléssel orvosolni.

Régen és ma – Hagyományőrzés és művészet

Kormos Rebeka, A módiba jön a viselet című könyv szerzője és Nédó Olga, Prima- és Kölcsey-díjas hegedűművész beszéltek a mai gyermekek számára is fontos hagyományőrzésről, főként a népmesék és a népdalok tanulságainak és hangzásvilágának segítségével.

Milyen hatással van a pandémia a családokra?

Regős Judit, család- és gyermekszakértő, a Szülők Háza Alapítvány elnöke mondta el hogyan is érdemes hozzáállni a pandémia kapcsán kialakult helyzethez a kis- és nagycsaládosoknak egyaránt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!