2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Paletta

Paletta: Így ünnepli idén a karácsonyt Szentpéteri Csilla

A Paletta vendége Szentpéteri Csilla zongoraművész volt.

  • Paletta: Így ünnepli idén a karácsonyt Szentpéteri Csilla

„Mesélj nekünk egy kicsit arról, hogy hogyan is indul nálatok ez az időszak, ez a készülődés?”

-          kérdezte Turda Adrienn.

„Az elmúlt húsz évben igyekeztünk mindig karácsonykor vagy karácsony környékén illetve az utóbbi években már inkább a Szilveszter előtti napon inkább nagykoncertet csinálni. Ez egy nagyon ritka és reméljük, hogy soha többet nem lesz ilyen december, mert éppen én is most úgy élem a közösségi felületeken az életemet, hogy posztolom a tavalyi, a tavalyelőtti decemberi turnéknak a fotóit, úgyhogy ez most egy nagyon nehéz időszak”

-          mondta Szentpéteri Csilla.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!