2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Balaton retró 11:00

Paletta

Paletta: Hogyan változtak a vásárlási szokások a világjárvány idején?

Óriási váltás következett be 2020-ban, teljesen átalakította a kiskereskedelmet és a vásárlási szokásokat is a koronavírus-járvány – hívta fel rá a figyelmet Jagodics Rita kereskedelmi marketing szakember Paletta című műsorunkban.

  • Paletta: Hogyan változtak a vásárlási szokások a világjárvány idején?

Az emberek 80 százaléka félt elmenni vásárolni főleg a korlátozások idején a szakember közlése szerint. A lakosság rászokott az internetes vásárlásra, sőt ez a szokásváltozás megfigyelhető az idős korosztály körében is.

Jagodics Rita elmondta, azok a termékek fogytak jobban, amelyeket a home office életstílushoz fel lehetett használni, mint például az elektronikai termékek.

Sokkal kevesebb fogyott az alkalmi ruhákból, cipőkből, tehát a home office volt a meghatározó egész évben – tette hozzá.

Adásunkban arról is szó esett, hogy az emberi tényező fontos a vásárlásoknál, bizonyos területeken pedig még inkább. Ha egy híres ember ajánl egy terméket, akkor arra talán jobban odafigyelünk. Így van ez a sportolók esetében is. Jagodics Rita a világ legbefolyásosabb sportinfluenszerének Cristiano Ronaldót nevezte. A portugál sztár labdarúgó 212 millió követővel rendelkezik az Instagramon, ami egy óriási szám, ezzel pedig rekord mennyiségű bevételre lehet szert tenni. Ha ő egy terméket reklámoz, azt elhiszik.

Teljes adás:

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Közleményt adott ki a szaktárca az üzemanyagárakról

Közleményt adott ki a szaktárca az üzemanyagárakról

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!