2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Honvéd retró 2. 11:00

Paletta

Paletta: „A zene szabadsága” - Cziffra100 emlékév

  • Paletta: „A zene szabadsága” - Cziffra100 emlékév

HANGSZERMŰVÉSZET A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN

Szerényi Béla, ezüstkoszorús hangszerkészítő mester, népi iparművész, népzenekutató a Kárpát-medencében fellelhető régi korok hangszereiről mesélt. Elmondta, a kortárs zenék egyre gyakrabban nyúlnak vissza a népi hangszerekhez, melyekből kiállítást is készítettek. A virtuális program megtekinthető a Magyar Művészeti Akadémia honlapján.

DECEMBER 15-ÉN A VÁRKERT IRODALOM EGY KARÁCSONYI PRODUKCIÓVAL KÉSZÜL

Online adventi kalendáriumot indított a Várkert Bazár. Kőrösi Gábor, a Várkapitányság Nzrt. kommunikációs és marketing igazgatója beszélt a részletekről. A Várkert Bazár oldalán minden nap egy ismert előadó kedveskedik valamilyen vers vagy zene vagy akár recept formájában.

AZ EMLÉKÉV PROGRAMJAI 13 VIDÉKI VÁROSBAN, ÉS 15 ORSZÁGBAN LESZNEK

2021-ben ünnepelhetjük Cziffra György 100. születésnapját. Balázs János, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, a Cziffra György-emlékév művészeti vezetője beszélt a programokról, mely 13 vidéki városban és 15 országban kerülnek megrendezésre.

 

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Háború Ukrajnában: Georg Spöttle nem hisz a németeknek + videó

Háború Ukrajnában: Georg Spöttle nem hisz a németeknek + videó

Oroszország potenciálisan változtathat nukleáris doktrínáján, ha az Egyesült Államok és szövetségesei eszkalációs lépései erre késztetik – közölte az orosz külügyminiszter-helyettes. Egyebek közt erről beszélt Háború Ukrajnában című műsorunkban Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!