2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Paletta

Paletta: A világjárvány hatásai a vállalkozásokra

Vállalkozásfejlesztés, gyermekkórus és segítségnyújtás - ezek voltak a keddi Paletta témái.

  • Paletta: A világjárvány hatásai a vállalkozásokra

 

A Paletta első vendége Baucsek Katalin szervezet és vállalkozásfejlesztő mester-tréner volt. A világjárvány hatásairól esett szó a mai adásban, mely a vállalkozásokra hatott az elmúlt időszakban.

A folytatásban Hajzer Nikolett a Magyar Állami Operaház Gyermekkarának vezetője volt Szani Roland vendége. Március 5-ig lehet jelentkezni a kórusba, a részletekről beszélgettek.

Végül Gazdag Tibor színművész a Ments Életet Alapítvány alapítóját és Csobán Éva a Sztárüzenet társalapítóját is vendégül látta a Paletta műsorvezetője.

Bajba jutott művészeknek is segíthet az új magyar kezdeményezés.

Teljes adás: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!