2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 22:00

Napi aktuális

Várhelyi Olivér: Megelőzhető az újabb migrációs válság

A magyar EU biztos szerint meg lehet előzni az újabb menekültválságot, ehhez azonban további tárgyalásokra van szükség Törökországgal. Várhelyi Olivérrel Zöldhegyi Katalin beszélgetett Strasbourgban.

További epizódok

Tarlós István: Az ellenzék a tömeglélektan eszközeivel dolgozik

Napi aktuális című műsorunk vendége volt Tarlós István volt főpolgármester, aki szerint az ellenzéki összefogásban csak a hatalomvágy a közös. 2021. szeptember 20.

Hekkertámadás vagy rendszerhiba?

Továbbra sem lehet tudni, miért mondott csődöt az ellenzéki előválasztás rendszere a hétvégén. A Napi aktuális vendége volt Ifj. Lomnici Zoltán jogi szakértő. 2021. szeptember 20.

Hollik István: Már közel félmillió támogatója van a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony petíciónak!

Parázs vita az őszi ülésszak első napján! Napi aktuális című műsorunk vendége volt Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. 2021. szeptember 20.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!