2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Napi aktuális

Tárnok Balázs: Szlovákiában elkezdődött az egymásra mutogatás + videó

Orbán Viktor arról beszélt, a béke melletti harcban Magyarországnak kétszeres erővel kell tovább küzdenie. Erről is kérdeztük Gubík Lászlót és Tárnok Balázst, az NKE Európa Stratégia Kutatóintézet intézetvezetőjét.

  •  Tárnok Balázs: Szlovákiában elkezdődött az egymásra mutogatás + videó

A következő napokban, hetekben és hónapokban fog vizsgázni Szlovákia a tekintetben, hogy a politikai vezetők, a sajtó, de a társadalom egésze hogyan fogja kezelni ezt a tragédiát, ami most lényegében megrázta az országot, mondta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Európa Stratégia Kutatóintézet intézetvezetője.

Tárnok Balázs hozzátette: félő, hogy nagyon sokan ebből politikai előnyt kívánnak kovácsolni, tehát az lesz a lényeg, ahogy most a társadalom, a politikai vezetés reagálni fog ezekre az eseményekre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!