2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Napi aktuális

Solymári Dániel: Drámainak két rész van a szíriai katasztrófának: van, akin már nem tudunk segíteni, másoknak traumás ellátást biztosítunk

Csoda a romok alatt - 10 napos csecsemőt mentettek ki négy nappal a földrengés után Törökországban. A kritikus 72 óra lejárt, egyre kevesebb az esély, hogy túlélőkre bukkanjanak a mentőcsapatok, köztük a magyarok. A Máltai Szeretetszolgálat segítőinek vezetőjét, Solymári Dánielt a szíriai Aleppóból kapcsoltuk.

  • Solymári Dániel: Drámainak két rész van a szíriai katasztrófának: van, akin már nem tudunk segíteni, másoknak traumás ellátást biztosítunk

22 ezer fölé emelkedett a törökországi és szíriai földrengés áldozatainak száma. Egyre csökken az esély, hogy túlélőket találjanak négy nappal a földrengés után. Egy tíznapos csecsemőt és édesanyját azonban sikerült kimenteni a romok közül. A magyar mentőcsapatok egyike, a Máltai Szeretetszolgálat munkatársai Szíriában dolgoznak. Ott, ahol kártyavárként omlottak össze a házak. Aleppóból - a szakadozó internet miatt - telefonon kapcsoltuk Solymári Dánielt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!