2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni 10:55

Napi aktuális

Sneider Tamás: Molnár Enikőt és Jakab Pétert egy csomagban kell kezelni

A zaklatási botrányba keveredett Földi István indulhat a Jobbik elnöki székéért - tudta meg a Hír Televízió. A Híradó információi szerint a politikust a múlt héten lemondott Jakab Péter támogatja, vele szemben Ander Balázs indulhat a pozícióért. Őt pedig a Jakabbal szembeforduló puccsisták támogathatják. Úgy tudjuk, hogy a Jobbik elnöki posztjáért versenybe száll Gyöngyösi Márton, európai parlamenti képviselő is. A stúdióban a Jobbik volt elnöke.

  • Sneider Tamás: Molnár Enikőt és Jakab Pétert egy csomagban kell kezelni

Sneider Tamás már arról beszél, hogy senki sem tudja megmenteni a Jobbikot. A volt pártelnök ennek ellenére azt mondta a Napi Aktuálisban, nagy verseny várható az elnöki pozícióért.

Ha nem Jakab Péter támogatásával és Molnár Enikő támogatásával kerül valaki elnöki pozícióba, akkor garantálva van a következő hónapokban a folyamatos konfrontáció, hogyha viszont sikerül valahogy mégis megoldani – akár úgy, hogy újabb szervezeteket alakítanak és azok ott majd részt vesznek a kongresszusokon – hogy Molnár Enikő által támogatott jelölt nyerjen, akkor akár még két évig elhúzódhat a mostani agónia, kisebb herce-hurcákkal és ház azzal, hogy természetesen újból kilép a maradéknak a maradékának a maradéka is a Jobbikból

- közölte a volt pártelnök. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

A Napi aktuális vendége volt Lampé Ágnes munkatárs Szabad Európa és Haraszti Gyula újságíró Magyar Nemzet volt, akikkel többek között ezekről a témákról beszélgetett M. Dobos Marianne műsorvezető: Magyar Péter felveszi EP-mandátumát, az RMDSZ nem támogatta a TISZA Párt felvételét a Néppártba.
Lamperth Mónika lemondásra szólította fel Gyurcsány Ferencet + videó

Lamperth Mónika lemondásra szólította fel Gyurcsány Ferencet + videó

A Napi aktuális vendége Mesterházy Attila a Szociaisták és Demokraták alapító elnöke volt, akivel többek között ezeket a témákat érintették a műsorvezetővel: drámain rosszul szerepel a választáson a Demokratikus Koalíció, Lamperth Mónika lemondásra szólította fel Gyurcsány Ferencet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!