2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Tiltott absztraktok 11:00

Napi aktuális

Orbán Balázs: Több tízezer embert kellene a menekültügyi elbírálás alatt hazánk területén tartani

Az új menekültügyi mechanizmus olyan elképzeléseket tartalmaz, amelyek elfogadhatatlanok Magyarország számára – nyilatkozta a Napi aktuálisnak a miniszterelnök politikai igazgatója Esztergomban az MCC Feszten.

  • Orbán Balázs: Több tízezer embert kellene a menekültügyi elbírálás alatt hazánk területén tartani

Orbán Balázs hangsúlyozta: a javaslat értelmében több tízezer embert kellene a menekültügyi elbírálás alatt hazánk területén tartani. Többek között erről folynak a tárgyalások az Unió és Magyarország között.

Brüsszel nem ismeri el azokat az erőfeszítéseket, amelyekt Magyarország tesz, például a migráció, a külső határok védelme tekintetében, amelynek keretében nemcsak Magyarországit, hanem Ausztriát, Németországot, Svédországot és a többi uniós tagállamot védjük. Több millió eurót költöttünk el az elmúlt években. Ezeknek pénzügyi ellentételezése, vagy ezekhez a költségekhez való hozzájárulás egészen eddig fel nem merült a brüsszeli bürokrácia részéről. Ezek olyan égbekiáltó igazságtalanságok, amelyeket a következő években, meg az előttünk lévő hónapban az aktuális költségvetési módosítások során mind fel kell hoznunk

- mutatott rá a miniszterelnök politikai igazgatója.

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!