2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Honvéd retró 2. 03:00

Napi aktuális

Nagyon fontos dolgokra mutatott rá Bayer Zsolt a Békemenet kapcsán + videó

Kiállás a magyar kormány és a régi Európa, a normális világ mellett - jön a 10. Békemenet. Bayer Zsolt érkezett Napi aktuális című műsorunkba.

  • Nagyon fontos dolgokra mutatott rá Bayer Zsolt a Békemenet kapcsán + videó

Mi vagyunk ma Európa és ha Európának van jövője, akkor az a jövő itt van, Közép- és Kelet-Európában - jelentette ki Bayer Zsolt a HírTV stúdiójában. Szerinte mostanra a Nyugat pont azért lett olyan, amilyen, mert a második világháború után ott hatalmas volt a jólét és a szabadság. 

Van négy évtized előnyünk (...) nem volt időnk meghülyülni

- tette hozzá. 

M. Dobos Marianne azon felvetésére, hogy az ellenzéki képviselők azt hangoztatják, hogy ők nem háborúpártiak, Bayer Zsolt felidézte, hogy a Nyugat eleinte csak sisakokat küldött, most pedig már fegyvereket, tankokat, sőt már arról van szó, hogy NATO-katonák menjenek Ukrajnába, sőt nyugat-európai vezetők atomfegyverek telepítéseiről értekeznek, sőt szó van az általános sorkötelezettség bevezetéséről. 

A mi ellenzékünk azt ígéri, hogy majd, ha ők hatalomra kerülnek, elhozzák ide az igazi, a felvilágosult Európát, de az a rossz hírem van, hogy ez az egyetlen dolog, amiben nem hazudnak, ezek tényleg ezt az Európát hoznák ide

- mutatott rá.

A Békemenetet a HírTV szombaton 12 óra 3 perctől élőben közvetíti.

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Napi 1 millió eurós késedelmi díjat is megállapítottak, amíg a jogsértő magatartás fennáll + videó

Napi 1 millió eurós késedelmi díjat is megállapítottak, amíg a jogsértő magatartás fennáll + videó

A Napi aktuális vendége Bakondi György miniszterelnöki belbiztonsági tanácsadó volt, akivel többek között ezeket témákat beszélte meg M. Dobos Marianne műsorvezető: a Fidesz közleményében volt olvasható, hogy nem engednek a brüsszeli bürokraták pénzügyi zsarolásának, illetve napi 1 millió eurós késedelmi díjat is megállapítottak, amíg a jogsértő magatartás fennáll.
A kormánypártok több szavazatot kaptak, mint a második, harmadik, negyedik helyezett együttvéve + videó

A kormánypártok több szavazatot kaptak, mint a második, harmadik, negyedik helyezett együttvéve + videó

A Napi aktuális vendége Vitályos Eszter kormányszóvivő volt, akivel többek között ezeket a témákat beszélte át M. Dobos Marianne műsorvezető: Gyulás Gergely szerint az Európai Bíróság ítélete szembe megy azzal, amit az európai jogról és a magyar alkotmányról gondolunk, a kormánypártok több szavazatot kaptak, mint a második, harmadik, negyedik helyezett együttvéve.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!