2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Poltikai hobbista 18:05

Napi aktuális

Kormánypárti fölény az időközi választáson

Nemcsak Budapesten, vidéken is tarolt a Fidesz–KDNP az időközi választásokon. 18 olyan időközi önkormányzati választást tartottak, ahol nem csak civil vagy független jelöltek indultak, hanem pártok jelöltjei is. A Fidesz 16 helyen állított jelöltet, közülük 12-en nyertek. Győztek például a baloldali vezetésű Szegeden. És még a Jobbikból kilépett Mirkóczki Ádám vezette Egerben is a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi választást. Nagy Attila Tibor és Nagy Ervin a Napi aktuális stúdiójában.

  • Kormánypárti fölény az időközi választáson

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!