2024. 05. 01. Szerda Fülöp, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Napi aktuális

Király Nóra: Itt nagyon sok lehetséges gyermekáldozatról van szó + videó

Az a legfelháborítóbb, hogy nincsenek a szülők tájékoztatva - jelentette ki Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának alapítója hétfő este a Napi aktuálisban, reagálva az újbudai pedofilügyre.

  • Király Nóra: Itt nagyon sok lehetséges gyermekáldozatról van szó + videó

A Magyar Nemzet számolt be ról, hogy szexuális kényszerítés miatt eljárás indult egy fiatalemberrel szemben, aki egy újbudai önkormányzati óvodában dolgozott pedagógiai asszisztensként. A férfit jelenleg egy hónapig az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyintézetben őrzik

Király Nóra a botrányos üggyel kapcsolatban a HírTV stúdiójában elmondta, a szülők teljes bizonytalanságban vannak, azt sem tudják, hogy kinek érintett a gyermeke az ügyben. 

Nem lehet tudni, hogy az elmúlt hat évben, amióta ott dolgozott a pedagógiai asszisztens, hány gyermekkel történhetett hasonló

- tette hozzá.

Emlékeztetett, a szülők kérték, hogy mentsék fel az óvoda vezetőit, hiszen, ha volt bármi jele annak, hogy volt probléma ezzel a munkatárssal, akkor miért nem léptek. 

Király Nóra Velkovics Vilmos műsorvezető kérdésére, hogy az ügy korábbi szülői jelzések alapján hat év alatt nem jutott volna el felsőbb szintekre, kiemelte, 

az utóbbi napokban égtek a kommunikációs vonalak, anyukák, nagyszülők, már nyugdíjba vonult óvónők, ismerősök küldözgettek múltbeli levelezéseket, amiből az a kép rajzolódik ki, hogy tudtak róla, hogy a fiatalemberrel volt probláma, volt olyan óvónő, aki mondta, hogy vállalhatatlan a férfi viselkedése (...) borzalmas belegondolni, hogy ezek a gyerekek mit élhettek át és mit érezhetnek most a szülők. 

Dübörög az LMBTQ-propaganda

Arra a felvetésre, hogy Novák Előd, a Mi Hazánk politikusa kiállt a nyilvánosság elé és azt állította, hogy a kerületben a négy alpolgármester közül ketten vállaltan homoszexuálisok  és az önkormányzatban tulajdonképpen igazodási pont az, hogy az LMBTQ közösséghez tartozik-e valaki, Király Nóra elmondta, 

Valóban a négyből kettő vállaltan homoszexuális. (...) Ez alapvetően nem probléma, de akkor viszont az, amikor ezt hirdetik, propagálják, és ezt mintává teszik, az ott dolgozóknak, az intézményvezetőknek és gyakorlatilag az egész kerületnek.

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Napjainkban a film politika, vagy művészet? + videó

Napjainkban a film politika, vagy művészet? + videó

123 évvel ezelőtt mutatták be az első, már önálló filmnek számító magyar mozgóképet, A tánczot. Ennek apropóján minden évben április 30-án tartjuk a magyar film napját. A legutóbb bemutatott magyar film pedig a Most vagy soha! A téma kapcsán vendégünk volt Káel Csaba filmügyi kormánybiztos. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!